شکلات بخورید،تا جوش نزنید!
شکلات بخورید،تا جوش نزنید!

ترشح زیاد انسولین در خون و رسیدن آن به پوست در بعضی افراد باعث ایجاد جوش می شود و با خوردن غذاهای شیرین و پرچرب ترشح انسولین افرایش پیدا می کند.
محققان در بررسی های خود نشان دادند کسانی که انسولین خون پایینی دارند گاهی اوقات با خوردن شکلات میتوانند از بروز جوش و آکنه در صورتشان جلوگیری کنند.
عوامل زیادی در ایجاد و تشدید جوش ها سهیم هستند بنابراین باید موقعی قضاوت کرد که این غذاها باعث تشدید جوش شوند و پس از هر بار مصرف جوش ها بدتر شوند.
بعضی از خوراکی ها مانند آجیل، تخمه، خرما، کشمش و بعضی از میوه ها مانند کیوی ،خرمالو در بعضی افراد جوش ها را تشدید میکنند ولی هیچ گاه عامل به وجود آورنده جوش های صورت نیستند.